cernyjsnikers188 | Дата: Суббота, 13.09.2025, 13:12 | Сообщение # 1 |
Рядовой
Награды: 0
Статус: Offline
| Нещодавно зіткнувся з ситуацією, коли треба було терміново привітати колегу з днем народження, але фізично потрапити на святкування я не міг – був у відрядженні за кордоном. Довелося шукати надійний сервіс доставки квітів у Києві, який би працював швидко, акуратно та без зайвої бюрократії. Після довгих пошуків в інтернеті, перечитування відгуків та порівняння різних пропозицій, зупинився на сервісі Proflowers і, чесно кажучи, результат перевершив мої очікування.
По-перше, сайт виявився дуже зручним – можна легко вибрати букет, підписати листівку, додати подарунок, навіть вказати точний час доставки. Асортимент приємно здивував: є класичні троянди, стильні авторські композиції, сезонні квіти та навіть варіанти для ділових привітань. Я обрав ніжний букет півоній у коробці – виглядало дуже стильно, ідеально підходило для офісного формату. Оплата пройшла швидко, одразу отримав підтвердження замовлення на пошту та Viber, а згодом ще й фото готового букета перед відправкою – дуже корисна опція, особливо коли замовляєш з іншої країни.
Доставка відбулася точно в зазначений час, кур'єр подзвонив за 15 хвилин до прибуття, щоб уточнити, чи зручно прийняти замовлення. Колега була у захваті – казала, що квіти свіжі, ароматні, оформлення на рівні преміум-салонів, а не просто зібраний на швидку руку букет. Найбільше мені сподобалося, що сервіс дозволяє зробити приємне навіть на відстані, не хвилюючись за результат.
Тепер рекомендую Proflowers усім знайомим. Якщо потрібна швидка, якісна та безпроблемна доставка квітів у Києві – це ідеальний варіант. Їхній підхід до клієнта відчувається у кожній деталі: від зрозумілого сайту до турботливих кур'єрів. Наступного разу планую замовити там квіти й для мами на день народження – тепер впевнений, що все пройде бездоганно.
https://proflowers.ua/ua
|
|
| |