[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Потрібна допомога адвоката
HzBoyДата: Воскресенье, 03.08.2025, 13:43 | Сообщение # 1
Рядовой
Награды: 0
Статус: Offline
Планую звернутися до адвоката, але не зовсім розумію, з кого краще почати. Бажаю знайти спеціаліста, який дійсно розбирається у своїй справі і не змусить чекати відповіді тижнями. Чи можете ви порекомендувати адвоката, до якого варто звернутися?

kircenkotamaraДата: Вторник, Вчера, 11:14 | Сообщение # 2
Рядовой
Награды: 0
Статус: Offline
Потрібно було терміново вирішити питання з орендою нежитлового приміщення, і я почав шукати, де можна отримати юридичну консультацію. Знайшов «Актум» і залишив заявку онлайн. Вже за кілька годин зі мною зв’язались і запропонували зустріч. Мій адвокат Ужгород виявився надзвичайно грамотним фахівцем — він проаналізував договір, звернув увагу на ризики, які я навіть не помітив, і допоміг скласти новий варіант угоди, що повністю захищав мої інтереси. Спілкування було дуже приємним, усе чітко, спокійно, без тиску і «розводів». Я навіть не очікував, що юридична допомога в Ужгороді може бути настільки ефективною і доступною. Компанія справляє враження сучасної, клієнтоорієнтованої та відповідальної. Якщо мені ще колись знадобиться юрист — я знаю, куди звертатись.

Адвокат Ужгород https://www.actum.com.ua/services/advokat-v-uzhgorodi

• Страница 1 из 1
  • 1
Поиск: